economy-arrangement

De meest voordelig manier om kennis te maken met ballonvaren! U geniet gemiddeld 1 tot 1,5 uur van een vaart en u kunt lekker wegdromen bij al die verschillende uitzichten. Na de landing ontvangen wij u met een champagnedoop en een leuk aandenken. Wij brengen u vanzelfsprekend weer terug naar de opstijglocatie. Het Economy Arrangement is uitsluitend geldig op maandag t/m donderdag.

btn

1 PERSOON € 150,- NU VOOR € 139.50,-

xclusive-arrangement

Het Xclusive Arrangement geeft u totale flexibiliteit. U kunt zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van uw droomervaring! Na de landing ontvangen wij u met een champagnedoop en een leuk aandenken. Wij brengen u vanzelfsprekend weer terug naar de opstijglocatie.

btn

vip-arrangement

Het allerbeste wat we in huis hebben. De ultieme weelde. Zwevend door de lucht: het VIP Arrangement!

Dit uiterst luxe arrangement is uitsluitend voor de meest bijzondere momenten in uw leven: een huwelijksaanzoek of een langgekoesterde wens van familie of vrienden. Tijdens het VIP Arrangement heeft u volledige exclusiviteit. Met andere woorden: geen ‘vreemde’ mensen in de mand! Nou vooruit, de piloot dan, want we willen u wel graag zorgeloos laten genieten!

btn

kinderticket

Een ballonvaart is voor kinderen een spectaculaire en onvergetelijke ervaring! Kinderen zijn van harte welkom bij Xclusive, maar wel onder begeleiding van een volwassen persoon.

btn

cadeaubon

Met een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten brengt u iemand pas echt in de wolken! Origineel, spannend en spectaculair: want wat is er leuker dan een leuke ervaring cadeau doen? Xclusive verzorgt altijd ballonvaarten op maat. Van een ballonvaart in Brabant tot een luxe VIP luchtballon met exquise hapjes.

btn

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt