economy-arrangement

Ballonvaart in Oss: het Economy Arrangement

Bij Xclusive Ballonvaarten boekt u het meest voordelige Ballonvaart Economy Arrangement in Oss. De leukste manier om kennis te maken met het ballonvaren! Geniet tot wel 1,5 uur lang van een ballonvaart boven Oss en droom weg bij het prachtige uitzicht.

Na de landing wordt u door ons ontvangen met een champagnedoop en een mooi aandenken aan uw unieke belevenis. Uiteraard wordt u ook teruggebracht naar de locatie van opstijgen. U kunt het arrangement boeken op maandag tot en met donderdag.

Een persoonlijk Ballonvaart Economy Arrangement

Bij Xclusive Ballonvaarten richten we ons op persoonlijke ballonvaarten in Oss. Bij ons wordt u niet met grote groepen in een mand gezet. Er gaan maximaal 9 personen mee in een ballonmand. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving.

Gaan er meer personen mee? Dan zetten wij meerdere ballonnen in. Boekt u voor minder dan 9 personen? Dan wordt u ook niet bij anderen in de ballon gezet. Alleen uw eigen groep gaat mee.

btn

Ballonvaart Economy Arrangement in Brabant

Wij verzorgen ballonvaarten in Oss. Ook in andere steden in het prachtige Brabant en het Zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland geniet u van een onze arrangementen. Stijgt u op vanaf onze opstijglocatie in Oss, dan kijkt u uit over de hele stad.

Brabant verleent zich perfect voor ballonvaarten, het is een prachtige provincie. Mocht u toch liever vanuit andere locaties vertrekken, laat het ons weten! Op verzoek kunnen we van vrijwel iedere (wettelijk toegestane) locatie opstijgen.

Bestel een ballonvaart in Oss online

U bestelt een van onze arrangement eenvoudig en snel online. Vul het bestelformulier in, kies het aantal tickets en geef eventuele opmerkingen door. Verzend uw aanvraag, voltooi de betaling en u bent klaar.

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden. Bel naar 076 – 85 00 578 en u wordt geholpen door onze klantenservice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubon voor een Ballonvaart boven Oss

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Geef een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten! Niets is zo speciaal als een mooie ervaring cadeau geven aan vrienden en familie.

Het is de perfectie gift voor bijzondere gelegenheden. Iedereen is in de wolken dankzij dit arrangement. Kies voor een ballonvaart boven het gezellige Oss of ga voor een luxe VIP luchtballonvaart met hapjes.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt