Ochtendvaart |Xclusive Arrangement | VIP Arrangement | Kinderticket | Cadeaubon

Ochtendvaart

De meest voordelig manier om kennis te maken met ballonvaren! U geniet gemiddeld 1 tot 1,5 uur van een vaart en u kunt lekker wegdromen bij al die verschillende uitzichten. Na de landing ontvangen wij u met een champagnedoop en een leuk aandenken. Wij brengen u vanzelfsprekend weer terug naar de opstijglocatie.

1 PERSOON € 165,-

btn


xclusive arrangement

Het Xclusive Arrangement geeft u totale flexibiliteit. U kunt zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van uw droomervaring! Na de landing ontvangen wij u met een champagnedoop en een leuk aandenken. Wij brengen u vanzelfsprekend weer terug naar de opstijglocatie.

btn


 

vip arrangement

Het allerbeste wat we in huis hebben. De ultieme weelde. Zwevend door de lucht: het VIP Arrangement!

Dit uiterst luxe arrangement is uitsluitend voor de meest bijzondere momenten in uw leven: een huwelijksaanzoek of een langgekoesterde wens van familie of vrienden. Tijdens het VIP Arrangement heeft u volledige exclusiviteit. Met andere woorden: geen ‘vreemde’ mensen in de mand! Nou vooruit, de piloot dan, want we willen u wel graag zorgeloos laten genieten!

btn


kinderticket 

Een ballonvaart is voor kinderen een spectaculaire en onvergetelijke ervaring! Kinderen zijn van harte welkom bij Xclusive, maar wel onder begeleiding van een volwassen persoon.

btn


 cadeaubon

Met een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten brengt u iemand pas echt in de wolken! Origineel, spannend en spectaculair: want wat is er leuker dan een leuke ervaring cadeau doen? Xclusive verzorgt altijd ballonvaarten op maat. Van een ballonvaart in Brabant tot een luxe VIP luchtballon met exquise hapjes.

btn