Bij Xclusive Ballonvaarten boekt u het meest voordelige Ballonvaart Economy Arrangement in Made. De leukste manier om kennis te maken met het ballonvaren! Geniet tot wel 1,5 uur lang van een ballonvaart boven Made en droom weg bij het prachtige uitzicht.

Na de landing wordt u door ons ontvangen met een champagnedoop en een mooi aandenken aan uw unieke belevenis. Uiteraard wordt u ook teruggebracht naar de locatie van opstijgen. U kunt het arrangement boeken op maandag tot en met donderdag.

Een persoonlijke Ballonvaart

Bij Xclusive Ballonvaarten richten we ons op persoonlijke ballonvaarten vanuit en rond Made. Bij ons wordt u niet met grote groepen in een mand gezet. Er gaan maximaal 9 personen mee in een ballonmand. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving. Bij het Ballonvaart Xclusive Arrangement krijgt u bij ons al vanaf 5 personen een ballon alleen! Alleen uw eigen groep gaat mee.

Gaan er meer personen mee? Dan zetten wij meerdere ballonnen in.

Ballonvaart Economy & Xclusive Arrangement in Brabant

Wij verzorgen ballonvaarten in Made. Ook in andere steden in het prachtige Brabant en het Zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland geniet u van een onze arrangementen. Stijgt u op vanaf onze opstijglocatie in Made, dan kijkt u uit over de hele stad.

Brabant verleent zich perfect voor ballonvaarten, het is een prachtige provincie. Mocht u toch liever vanuit andere locaties vertrekken, laat het ons weten! Op verzoek kunnen we van vrijwel iedere (wettelijk toegestane) locatie opstijgen.

Met het Economy Arrangement boekt u een ballonvaartvaart van maandag t/m donderdag. Met het Xclusive Arrangement kunt u op iedere dag met ons varen!

 
langefoto

Bestel een ballonvaart over Made online

U bestelt een van onze arrangement eenvoudig en snel online. Vul het bestelformulier in, kies het aantal tickets en geef eventuele opmerkingen door. Verzend uw aanvraag, voltooi de betaling en u bent klaar.

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden. Bel naar 0165-854434 en u wordt geholpen door onze klantenservice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubon voor een Ballonvaart boven Made

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Geef een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten! Niets is zo speciaal als een mooie ervaring cadeau geven aan vrienden en familie.

Het is de perfectie gift voor bijzondere gelegenheden. Iedereen is in de wolken dankzij dit arrangement. Kies voor een ballonvaart boven het gezellige Made of ga voor een luxe VIP luchtballonvaart met hapjes.