UITERST NAUWKEURIGE WEERINFORMATIE

luchtballonballonvaart seizoen 2010 27 Xclusive Ballonvaart garandeert u altijd een droomervaring. U zult begrijpen dat wij hiervoor wel afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.
Bij ons stijgt geen luchtballon op zonder er 100 % zeker van te zijn dat dit onder veilige omstandigheden gebeurt. Daarom zijn wij rechtstreeks aangesloten op de KNMI Meteorologische Dienst van Schiphol. Wij beschikken hiermee altijd over de meest actuele-en uiterst nauwkeurige weerinformatie. Bij regen of onweer in een straal van 20 km of bij een windsnelheid van 10 knopen(18 km/h) als grondwind of 14 knopen op 80 meter hoogte annuleren we de ballonvaart en maken een nieuwe afspraak met u.

 

ANNULERING? DIRECT EEN NIEUWE AFSPRAAK!

xclusive 12De piloot maakt de planning – afhankelijk van de weersomstandigheden – om maximaal 14:00 uur voorafgaand aan de geplande ballonvaart. Helaas kan het voorkomen dat wij door weersomstandigheden genoodzaakt zijn om een ballonvaart te annuleren. Dit is helaas inherent aan ballonvaren. Wel kunnen wij uiteraard direct met u een nieuwe afspraak plannen.

Op pagina 707 van teletekst kunt u zich alvast zelf een beeld vormen van de weersgesteldheid voor de luchtvaart.