Ontdek het spectaculaire Breda vanuit de lucht met Xclusive Ballonvaarten!

Een unieke belevenis in Breda

Welkom bij Xclusive Ballonvaarten, dé specialist in persoonlijke ballonvaarten vanuit Breda! Stap aan boord van onze ballon en ervaar een onvergetelijke reis door de lucht terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de prachtige omgeving van Breda. Wij bieden een persoonlijke ballonvaart die je keer op keer zal verrassen en betoveren.

Breda, gelegen in het hart van Noord-Brabant, is een stad met een rijke geschiedenis en een unieke sfeer. Tijdens je ballonvaart vanuit Breda zul je de stad en haar omgeving vanuit een compleet ander perspectief zien. Terwijl de ballon langzaam stijgt, ontvouwt zich een panoramisch uitzicht dat je de adem beneemt. Je zult versteld staan van de schoonheid en diversiteit van het landschap.

Het historische stadscentrum

Breda staat bekend om zijn prachtige historische stadscentrum, en vanuit de lucht kun je de architectonische schoonheid van de stad ten volle waarderen. De imposante Grote Kerk, de sfeervolle Grote Markt en de kronkelende grachten vormen een adembenemend decor dat je alleen vanuit de lucht kunt ervaren.

De groene omgeving

Naast het historische centrum heeft Breda ook een weelderige groene omgeving. Je kunt genieten van het uitzicht op het Mastbos, een van de oudste bossen van Nederland, met zijn majestueuze bomen en kronkelende wandelpaden. Ook het Markdal, een idyllisch natuurgebied langs de rivier de Mark, biedt een prachtig schouwspel van groene velden en grazende koeien.

Een persoonlijke ballonvaart met Xclusive Ballonvaarten

Bij Xclusive Ballonvaarten geloven we in persoonlijke service en een exclusieve ervaring. Onze ballonnen hebben een beperkte capaciteit, zodat je kunt genieten van een intieme en rustige vlucht. Onze ervaren piloten staan klaar om je te begeleiden en te voorzien van interessante informatie over de omgeving. We zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van de ballonvaart.

Kies voor een ballonvaart vanuit Breda met Xclusive Ballonvaarten en ervaar de magie van het zweven in de lucht terwijl je de prachtige omgeving van Breda en haar groene landschap bewondert. Creëer blijvende herinneringen en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht. Xclusive Ballonvaarten staat klaar om je een persoonlijke en onvergetelijke ballonvaartervaring te bezorgen.

 
langefoto

Bestel een ballonvaart over Breda online

U bestelt een van onze arrangement eenvoudig en snel online. Vul het bestelformulier in, kies het aantal tickets en geef eventuele opmerkingen door. Verzend uw aanvraag, voltooi de betaling en u bent klaar.

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden. Bel naar 0165-854434 en u wordt geholpen door onze klantenservice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubon voor een Ballonvaart boven Breda

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Geef een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten! Niets is zo speciaal als een mooie ervaring cadeau geven aan vrienden en familie.

Het is de perfectie gift voor bijzondere gelegenheden. Iedereen is in de wolken dankzij dit arrangement. Kies voor een ballonvaart boven het gezellige Breda of ga voor een luxe VIP luchtballonvaart met hapjes.