Bij Xclusive Ballonvaarten boekt u het meest voordelige Ballonvaart Economy Arrangement in Zuid-Holland. De leukste manier om kennis te maken met het ballonvaren! Geniet tot wel 1,5 uur lang van een ballonvaart boven Zuid-Holland en droom weg bij het prachtige uitzicht.

Na de landing wordt u door ons ontvangen met een champagnedoop en een mooi aandenken aan uw unieke belevenis. Uiteraard wordt u ook teruggebracht naar de locatie van opstijgen. U kunt het arrangement boeken op maandag tot en met donderdag.

Een persoonlijke Ballonvaart

Bij Xclusive Ballonvaarten richten we ons op persoonlijke ballonvaarten vanuit en boven Zuid-Holland. Bij ons wordt u niet met grote groepen in een mand gezet. Er gaan maximaal 9 personen mee in een ballonmand. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving. Bij het Ballonvaart Xclusive Arrangement krijgt u bij ons al vanaf 5 personen een ballon alleen! Alleen uw eigen groep gaat mee.

Gaan er meer personen mee? Dan zetten wij meerdere ballonnen in.

Ballonvaart Economy & Xclusive Arrangement in Brabant en Zuid-Holland

Wij zijn gespecialiseerd in ballonvaarten in  het prachtige Brabant en het zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland. Ook varen we regelmatig op en over de grens van deze provincies. De Biesbosch is een uniek gebied en van bovenaf kunt u deze prachtige natuur heel speciaal beleven.

Brabant en Zuid-Holland lenen zich perfect voor ballonvaarten, het zijn prachtige provincies. Mocht u toch liever vanuit andere locaties vertrekken, laat het ons weten! Op verzoek kunnen we van vrijwel iedere (wettelijk toegestane) locatie opstijgen.

Met het Economy Arrangement boekt u een ballonvaartvaart van maandag t/m donderdag. Met het Xclusive Arrangement kunt u op iedere dag met ons varen!

 
langefoto

Bestel een ballonvaart over Zuid-Holland online

U bestelt een van onze arrangement eenvoudig en snel online. Vul het bestelformulier in, kies het aantal tickets en geef eventuele opmerkingen door. Verzend uw aanvraag, voltooi de betaling en u bent klaar.

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden. Bel naar 0165-854434 en u wordt geholpen door onze klantenservice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubon voor een Ballonvaart boven Zuid-Holland

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Geef een cadeaubon van Xclusive Ballonvaarten! Niets is zo speciaal als een mooie ervaring cadeau geven aan vrienden en familie.

Het is de perfectie gift voor bijzondere gelegenheden. Iedereen is in de wolken dankzij dit arrangement. Kies voor een ballonvaart boven het groene Zuid-Holland of ga voor een luxe VIP luchtballonvaart met hapjes.